Lokale coördinatoren

Harriet Marseille

Met hart en ziel zet ik me in voor meer verbinding en inclusie in de maatschappij. Vaak is er nauwelijks contact tussen school en nieuwkomerouders. Vanuit mijn deskundigheid binnen Ouderbetrokkenheid-PLUS, en jarenlange ervaring met vluchtelingen, blijkt het mogelijk om zelfs in zeer moeilijke situaties contact en verbinding te realiseren.

Regio: Leidschendam-Voorburg (tevens landelijk coördinator)
Contact: 06-38193775
E-mail: harrietmarseille@schoolmaatjesONS.nl


Muhammad Ali

Als docent en begeleider zag ik hoe moeilijk het kan zijn om je in een nieuw land en nieuwe cultuur thuis te gaan voelen, en zelfstandig je weg te vinden. Ik vind het belangrijk om kinderen zoveel mogelijk kansen te geven, zodat ze een fijne plek in de maatschappij vinden.

Regio: Lansingerland
Contact: 06-84064638
E-mail:  Muhammadali@schoolmaatjesONS.nl


 


Fouke Jansen

Vanuit mijn ervaring in het NT2-onderwijs weet ik wat een inspanning het vraagt om te aarden in een nieuw land. Wat helpt het dan als er iemand is, die je wegwijs maakt. Minder kopzorgen voor de ouders, meer kansen voor de kinderen. Daarom vind ik Schoolmaatjes ONS zo waardevol.

Regio: Amsterdam
Contact: 0652031524
E-mail: foukejansen@schoolmaatjesONS.nl


 


Meer weten? Interesse om zelf een schoolmaatje ONS te worden, of ONS-coördinator? Of interesse om een schoolmaatjes ONS-project te starten? Neem dan telefonisch contact op met Harriet Marseille (070-3276697 / 06-38193775) of per e-mail