Lokale coördinatoren

Harriet Marseille

Met hart en ziel zet ik me in voor meer verbinding en inclusie in de maatschappij. Ik ga voor professionele nabijheid. Vanuit mijn deskundigheid binnen Ouderbetrokkenheid-PLUS en jarenlange ervaring met vluchtelingen, zie ik vrijwel altijd mogelijkheden om meer contact tot stand te brengen tussen school en nieuwkomersouders.

Regio: Leidschendam-Voorburg (tevens landelijk coördinator)
Contact: 06-38193775
E-mail: harrietmarseille@schoolmaatjesONS.nl


Muhammad Ali

Als docent en begeleider zag ik hoe moeilijk het kan zijn om je in een nieuw land en nieuwe cultuur thuis te gaan voelen, en zelfstandig je weg te vinden. Ik vind het belangrijk om kinderen zoveel mogelijk kansen te geven, zodat ze een fijne plek in de maatschappij vinden.

Regio: Lansingerland
Contact: 06-84064638
E-mail:  Muhammadali@schoolmaatjesONS.nlFouke Jansen

Vanuit mijn ervaring in het NT2-onderwijs weet ik wat een inspanning het vraagt om te aarden in een nieuw land. Wat helpt het dan als er iemand is, die je wegwijs maakt. Minder kopzorgen voor de ouders, meer kansen voor de kinderen. Daarom vind ik Schoolmaatjes ONS zo waardevol.

Regio: Amsterdam
Contact: 0652031524
E-mail: foukejansen@schoolmaatjesONS.nlMarjolein Karel

Schoolmaatjes Ons is zo belangrijk omdat het zorgt voor een betere verbinding tussen school en ouders. Waardoor het welbevinden van het kind omhoog gaat, wat ook weer van invloed is op het leerproces. Ik vind dat alle kinderen het recht hebben om met plezier naar school te gaan en dat zij gelijke kansen verdienen.

Regio: Velsen
Contact: 06-33589330
E-mail: karel@welzijnswv.nl

 

Meer weten? Interesse om zelf een schoolmaatje ONS -coördinator te worden? Of interesse om een schoolmaatjes ONS-project te starten? Neem dan telefonisch contact op met Harriet Marseille (070-3276697 / 06-38193775) of per e-mail