Professionalisering door 3 fondsen ondersteund

Omdat Schoolmaatjes ONS na een start in 2017 in Leidschendam-Voorburg inmiddels in zeven gemeenten actief is, hebben onze coördinatoren Fouke Jansen en Harriet Marseille afgelopen voorjaar plannen gemaakt om de aanpak verder te professionaliseren. Het worden van een stichting (met inmiddels ook de ANBI-status) was daar een onderdeel van.

Ons professionaliseringsplan wordt financieel ondersteund door het Oranje FondsFonds 1818 en Stichting Madurodam Kinderfonds. Wij zijn deze fondsen zeer erkentelijk voor hun steun en vertrouwen.

Met de uitvoering van dit plan werken we aan bestendiging, creëren wij een stevige basis onder ons werk, zullen wij onze positie als betrouwbare partner nog verder versterken, kunnen wij onze processen beter stroomlijnen en wordt het aanvragen van financiering bij fondsen en gemeenten vergemakkelijkt. Het uiteindelijke doel van deze professionalisering is dat we meer gezinnen kunnen ondersteunen en daarmee voor meer kinderen het toekomstperspectief verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *